Alle Diensten

Contact opnemen?

  • (+31) 6 83 16 41 62
  • Contact

Teruggebeld worden?

Waarvoor u mij kunt inzetten?

Verandermanagement


Wanneer uw organisatie een grote verandering ondergaat, heeft u iemand nodig die dat proces goed begeleidt. Anja Rullens analyseert de situatie en adviseert welk strategisch pad u het beste kunt bewandelen. Zij is bedreven en ervaren in interventie- en implementatiestrategie en in staat om weerstand om te zetten in enthousiasme en commitment.

Projectmanagement


Wanneer uw organisatie een project inzet dat naast de reguliere werkzaamheden moet worden gerealiseerd, kan uitbesteden een uitkomst zijn. Anja Rullens neemt u het projectmanagement graag uit handen zodat het management de handen vrijhoudt voor andere werkzaamheden. Anja gaat hierbij strategisch te werk, haar aanpak is planmatig en innovatief. Zij houdt mensen betrokken en laat pas los als het project succesvol is afgerond.

Tijdelijke vervanging en crisismanagement


Wanneer een manager of leidinggevende in uw organisatie plotseling wegvalt, heeft u iemand nodig die snel de dagelijkse aansturing overneemt. Anja Rullens neemt deze rol zodat u tijd heeft om naar een goede permanente oplossing te zoeken. Naast de operationele aansturing, streeft zij naar optimalisering van de situatie zodat u na haar interventie, prima verder kunt. Zij is ook zeer bedreven in het vlot trekken van gestrande werksituaties door een interventie op maat. Hierbij werkt zij planmatig en oplossingsgericht. Haar vaardigheden op het gebied van verandermanagement, komen hierbij uitstekend van pas.