Wie ben ik en hoe werk ik

Ik ben Anja Rullens, het gezicht achter Rullens Interim Management. Ik heb veel ervaring als manager en projectleider in de jeugdzorg en jeugdhulpverlening. Daardoor ben ik direct van toegevoegde waarde in de organisatie waar ik me voor inzet.

Hoe bepaalt u als bestuurder de beste strategie om de doelen van uw organisatie te bereiken en uw focus te behouden? Ik help u met een slimme en op de praktijk toegepaste strategie. Hierbij komt mijn kennis van het complexe speelveld van de jeugdzorgsector en mijn ervaring als manager en projectleider in de jeugdzorgketen bijzonder goed van pas.

Om dingen te veranderen, moet je mensen meekrijgen. Dat gaat mij natuurlijk af. Mijn aanpak is no-nonsens en doelgericht. Door mijn enthousiaste persoonlijkheid weet ik mensen te verbinden en voeg me gemakkelijk in in de bestaande cultuur.

Een complexe situatie met veel spanning en conflicterende belangen? Dat is mij toevertrouwd. Ik werk me snel in en leg de vinger op de zere plek. Ik benoem wat ik signaleer en ga daarmee aan de slag. Door oog te hebben voor de mens achter de belangen, krijg ik mensen in beweging. Het enthousiasme waarmee ik het proces begeleid werkt aanstekelijk. Ik behoud flexibiliteit om bij de sturen als dat nodig is maar denk altijd een paar stappen vooruit. Opdrachtgevers noemen mij: zakelijk en doelgericht EN warm en betrokken.

img