Referenties

Analytisch en inhoudelijk sterk

Anja is een serieuze en enthousiaste team - en projectleider. Zij is inhoudelijk en analytisch sterk. Heeft een hands-on mentaliteit en is in staat om mensen en processen op oplossingsgerichte wijze in beweging te zetten. Verder is Anja een erg prettige collega in contact en samenwerking.

Ruud van Toor: Teamhoofd Pleegzorg, Youké sterke jeugd

Anja is een deskundige, professionele en prettige collega

Anja is een deskundige, professionele en prettige collega. Ik heb Anja leren kennen als open en verbindend in het contact. Anja blinkt uit in het benoemen wat onbesproken blijft. Zorgvuldigheid en oprechte aandacht in het contact kenmerken haar. Verder heb ik Anja in casussen met een hoge politiek-bestuurlijke complexiteit professioneel en met gezag zien optreden. Anja is daarin vasthoudend, verliest het organisatiebelang niet uit het oog en weet gelijktijdig te verbinden met partijen waarvan de belangen conflicteren. Sterk aan Anja vind ik dat ze zich, hoewel ze senioriteit uitstraalt en een schat aan ervaring en kennis meebrengt, naast deskundig ook leergierig en kwetsbaar weer op de stellen. Dat creëert gelijkwaardigheid en een open sfeer. Anja, het was fijn samenwerken met je, hopelijk blijven we elkaar treffen. Alle goeds

George Ziedses des Plantes, Managerverkoop en klantrelaties , iHUB alliantie

Belangen en humor

Anja heeft als projectleider vanuit jeugdbescherming west Veilig Thuis ondersteund bij de overgang van projectorganisatie 2 organisaties (JB West en de Dienst Gezondheid en jeugd) naar onderbrenging van Veilig Thuis naar 1 organisatie per 1-1-2018: De dienst gezondheid en jeugd. Zorgvuldigheid en betrokkenheid kenmerken Anja in haar werk. Anja houdt hierbij zowel het organisatiebelang als het belang van de werknemers goed in de gaten. Daarnaast is Anja bijzonder prettig in de samenwerking met gevoel voor humor!

Hans Groos, manager Veilig Thuis Zuid-Holland Zuid

Energiek, doelgericht en loyaal

Anja is een zeer ervaren manager. Zij heeft haar kennis en expertise opgedaan in de zorg, met name in de jeugdzorg, de jeugdhulpverlening, en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Daarnaast heeft zij ook opdrachten vervuld bij gemeenten. Anja is een natuurlijk leidinggevende die haar stijl kan aanpassen aan de situatie. Zij heeft meerdere opdrachten vervuld via FunktieMediair, tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Anja weet de juiste balans te vinden tussen de zakelijke en de menselijke kant, zij weet mensen mee te bewegen door haar open houding en directe en transparante communicatie. Zij is energiek, doelgericht en loyaal en weet door deze houding resultaten te bereiken. Anja is prettig in de omgang, gericht op samenwerken en niet snel van haar stuk te krijgen. Onverstoorbaar, dienstverlenend en nuchter. Een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Ingrid de Boer, Leeuwendaal interimmanagement

Geweldige collega die met veel energie en aandacht zaken oppakte

Anja was gedurende iets meer dan een jaar een geweldige collega die met veel energie en aandacht zaken oppakte en tot een goed einde bracht. Van declaraties tot bestuurlijke advisering tot inkoop scherpe doelen stellen, Anja maakt de materie zich snel eigen en werkt collegiaal samen!

Krista Stegink Categoriemanager Jeugd, Gemeente Haarlemmermeer

Groot analytisch vermogen

Anja is een uitstekende manager. Ze heeft een groot analytisch vermogen, waarmee ze snel in staat is om zicht te krijgen op complexe situaties en kan daar vervolgens goed sturing aan geven. Naar medewerkers is Anja betrokken, warm, maar ook zakelijk, ze verliest de organisatiebelangen niet uit het oog. Ze weet in een korte tijd een prettige, open sfeer neer te zetten. Daarnaast is Anja een hele leuke en betrouwbare collega om mee samen te werken.

Kitty van Hoorn – gebiedsmanager William Schrikker Groep

Professioneel, met vakkennis en mensenkennis

Ik ken weinig mensen die zo snel, professioneel, met vakkennis en mensenkennis de begeleiding van een team oppakken in een moeilijke periode van aanbesteding en verandering. daarnaast een leuk mens die met veel passie samenwerkt. Ik hoop dat we elkaar weer tegenkomen!

Marleen Beumer - bestuurder Ouder en kind teams

Met inzicht en tact reorganisatie begeleidt

In de paar maanden dat Anja bij ons teamhoofd a.i. voor Pleegzorg is, heeft ze met inzicht en tact een geplande interne reorganisatie ter hand genomen. Door haar persoonlijke benadering sloeg zij bruggen waar ogenschijnlijk muurtjes stonden. Schakelt makkelijk tussen het persoonlijke niveau en organisatiebelangen, onderdeel van haar succes. Zeer oplossingsgericht en doelgericht en altijd met respect voor ieders insteek. Anja kiest bewust voor het interimwerk, maar van mij had ze mogen blijven!

Han Bijleveld – manager Youké sterke jeugd

Modern leiderschap om jeugdzorg effectiever te maken

Anja heeft een prettige en heldere manier van leidinggeven. Zij is altijd bereid te leren en te reflecteren. Haar intrinsieke motivatie om zich in te zetten voor de veiligheid en ontwikkeling van kinderen sluit mooi aan bij haar ambitie om de jeugdzorg vanuit modern leiderschap effectiever te maken.

Joost van der Hulst, bestuurder Jeugdbescherming West